83147965_165220084889000_673517413941116928_n.jpg

"Doe vaker dingen die je gelukkig maken

Nieuwsbrief

Zaterdag 18 december

'Portretschilderen naar model`

 

Een inspirerende Masterclass van een zeer talentvolle kunstenares / docent op een monumentale locatie.

Irma haar stijl is levendig met een losse toets, verrassende composities en sprankelende kleurstellingen. Irma heeft jarenlang ervaring als docent portretschilderen bij de Wackers academie in Amsterdam, haar manier van lesgeven is helder, beknopt en leerzaam. De workshop begint om 10 u, de hele dag wordt er getekend en geschilderd naar levend model. De lessen worden afgewisseld met thee koffie en een heerlijke lunch met verse broodjes in de authentieke keuken van het souterrain met eventueel een wandeling op het historische landgoed rondom ‘de Schildersalon’

 

We sluiten de dag gezellig af met een wijntje en een nootje

 

Schilderen en Yoga buiten in de tent voor kinderen van 7 tot 12 jaar

Vanaf april teken & schilderlessen in de  Schilder & Yoga tent in de boomgaard bij kinderboerderij de Brink in Zeist

3 dagen Kerst creativiteit

voor kinderen van 8 tot 12 jaar

7, 8 en 9 januari

Deze drie dagen komen er verschillende creatieve workshops voorbij in het teken van kerst:

*Workshop dagboek tekenen

*Zelf papier maken

*olieverf maken

*Schilderen met eetbare verf

*Dieren schilderen

*Inspirerende teken en schilderopdrachten

*Koken en bakken in de oude keuken!!

Deze workshopdagen beginnen om 10 uur tot 17 uur

Inclusief materiaal , lunch en gezonde snacks tussendoor

Zaterdag 14 mei & zondag 15 mei `Zelfportret`

zaterdag 26 & zondag27 maart

`Portret schilderen naar model`

 

Tijdens deze Masterclass krijg je les van een groot kunstenaar op een monumentale locatie.

De korte intensieve cursussen van Rogier zijn ontzettend leerzaam en je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Rogier gaat zoveel mogelijk uit van je eigen mogelijkheden en leert je tegelijkertijd zijn eigen aanpak.

Met een uitgekiend palet en een heldere start helpt hij jou om krachtig en sprekend portret te schilderen op basis van jouw eigen spiegelbeeld.

 

Deze twee dagen worden verzorgd met een heerlijke lunch in de authentieke keuken van het sprookjesachtige landhuis en we eindigen de cursusdagen met een gezellige borrel

HELAAS KAN DEZE RETRAITE NIET DOORGAAN IVM DE NIEUWE COVID MAATREGELEN

 

Voel je welkom op deze tweedaagse retraite

We beginnen de dagen met een mix van yin, hatha en playfulness yoga. Besteden aandacht aan elkaar beter leren kennen, op manieren die we doorgaans minder beoefenen. Door kijken bijvoorbeeld en door spelen. Verbinding met jezelf en anderen staat hier centraal – net als leren door loslaten en weer in contact te komen met het blije kind in jezelf.

Spelen is niet alleen voor kinderen, ook wij volwassenen hebben bérgen speelsheid in ons. We moeten het alleen even kietelen, even oprakelen…

Verwacht een weekend vol verbindende en introspectieve workshops en sessies die je diep in jezelf laten plonzen, terwijl je omringd bent door verrukkelijke collectieve energie!

 

Deze retraite is exclusief overnachting, echter bestaat de mogelijkheid om in je eigen camper op de parkeerplaats op het landgoed te overnachten of om een overnachting in de Azijnproeverij bij te boeken. Deze sfeervolle B&B ligt op 8 minuten loopafstand van onze locatie.

Workshop dauwtrappen, yoga en natuurschilderen

Zondag 2 januari

Inge (docent yoga en hatha) &

Danielle Rink (oprichtster van de Schildersalon kunstenares en docent) starten graag fris en inspirerend het nieuwe jaar samen met jou!

Deze workshop begint voor dag en dauw, we gaan dankbaar de ochtendgloren van het nieuwe jaar verwelkomen.

Geef je over aan mindfull yin yoga en hatha ademhalingsessies die je in verbinding brengen met de diepere lagen van jezelf en de natuur.  Hierop volgen intuitieve maar technisch onderlegde schildersessies. Samen met Danielle Rink docent en eigenaresse van de Schildersalon ga je in antieke boeken olieverfschetsen maken naar aanleiding van natuurfoto`s van het landgoed.

Deze workshop verschijnt binnekort in de cursuswinkel

De Schildersalon` begint steeds meer een smeltkroes te worden van zowel klassieke schildertechnieken als speelse workshops die meer gericht zijn op een mindfull ervaring waarbinnen yoga van waardevolle betekenis is.

 

Voor de aankomende periode staan er mooie nieuwe activiteiten op onze agenda; masterclasses van talentvolle gastdocenten, workshops, cursussen en een twee daagse retraite.

De tweedaagse retraite `Innerflow` welke plaats gaat vinden rond midwinter bruist van vernieuwing. Tijdens deze `speelse` retraite smelten yoga, dans en creativiteit samen. `Innerflow` is voor iedereen die toe is aan verbinding, ontspanning, plezier en creativiteit weer vrij wil laten stromen.

 

Daarnaast zijn we trots om talentvolle gastdocenten te verwelkomen die staan voor techniek en ambacht zoals Irma Braat en Rogier Willems.

 

De cursussen die voor volwassenen worden aangeboden zijn in de vorm van workshops en masterclasses er worden enkel nog doorlopende cursussen gegeven aan kinderen vanaf 9 jaar op de donderdag en vrijdagavond.

 

In deze eerste nieuwsbrief vind je een beknopt overzicht van de geplande activiteiten en workshops;

 

Stuur een mailtje voor wensen en of vragen of schrijf je meteen in voor jouw favoriete workshop | masterclass via de cursuswinkel kan je je ticket bestellen

Zondag 2 januari

Inge (docent yoga en hatha) &

Danielle Rink (oprichtser van de Schildersalon kunstenares en docent) starten graag fris en inspirerend het nieuwe jaar samen met jou!

Geef je over aan mindfull yin yoga en hatha ademhalingsessies die je in verbinding brengen met de diepere lagen van jezelf en de natuur van de natuur.  Hierop volgen intuitieve maar technisch onderlegde schildersessies. Samen met Danielle Rink docent en eigenaresse van de Schildersalon ga je in antieke boeken olieverfschetsen maken naar aanleiding van natuurfoto`s van het landgoed

Neem gerust contact op voor vragen en of wensen

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!